0342 000 00 00 info@mehmetalierusluvakfi.com

Bayanlara Yönelik Mevlit Kandili Programı

Kandil 22.12.2015

Mevlit Kandili münasebetiyle, 22.12.2015 Salı günü İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve Şehitkamil İlçe Müftülüğü ile birlikte, sevgili Peygamberimizin dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili münasebetiyle Ulu Camii’de muhteşem bir program düzenlendi.

Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen programda İl Müftü Yardımcısı Esma Erten, bayan vaizler, Kuran Kursu öğreticileri ve öğrenciler hazır bulundu.

Nazire Eruslu Kuran Kursu ve Yükseliş Kuran Kursu öğrencilerinin hazırladıkları skeçlerin ve Gülsüm Eruslu Kuran Kursu öğrencilerindenoluşan korodan ilahilerin yer aldığı programda vaiz Nermin Aktaş Yasdıoğlu ve Emine Coşkun, günün anlam ve önemine yönelik konuşmalarını sundu.

Miraç Kandili Özel - Gaziantep - Eruslu Camii - TRT Avaz

Kandil 16.05.2015

Peygamber Efendimizin büyük bir lutfa ulaştığı Miraç Gecesi'nin yıl dönümünde Efendimizin Miracını andık. Miraç Namaz gecesidir. Miraç huzur gecesidir. Miraç kurtuluş gecesidir. Necip Karakaya’nın sunumuyla ekranlarınıza gelen Miraç Kandili Özel Programı Gaziantep Eruslu Camii’nden gerçekleştirilen yayınımızın tamamı...

Twitler